Chili Pomegranate Sauce

Sultinga anties krūtinėlė su granatų padažu ir sezoninėmis daržovėmis

Reikės:

  • 2 vidutinio dydžio anties krūtinėlės
  • 4-5 š. BUGA‘s granatų padažo
  • 2 svogūnų, kelių česnako skiltelių
  • 2 morkų
  • 1 paprikos
  • saujelės svogūnų laiškų
  • 2 š. sezamų sėklų
  • 2 š. sojos padažo, šlakelio alyvuogių aliejaus, druskos, pipirų

Anties krūtinėlę pabarstykite druska, pipirais, dėkite ant įkaitusio paviršiaus ar griliaus ir kepkite 2 minutes iš abiejų pusių. Kol mėsa ilsisi, visas daržoves pjaustome šiaudeliais. Į gerai įkaitintą keptuvę dedame česnaką, svogūną ir apkepame kelias minutes, dedame supjaustytą anties krūtinėlę, pilame granatų ir sojų padažus, maišome apie minutę. Išėmus antį su svogūnais, į tą pačią keptuvę pilame alyvuogių liejaus ir suberiame likusias daržoves ir kepame kelias minutes su sezamų sėklomis. Garnyrui puikiai tiks keptos bulvės ar laukiniai ryžiai.

Sultinga anties krūtinėlė su granatų padažu ir sezoninėmis daržovėmis

Reikės:

  • 2 vidutinio dydžio anties krūtinėlės
  • 4-5 š. BUGA‘s granatų padažo
  • 2 svogūnų, kelių česnako skiltelių
  • 2 morkų
  • 1 paprikos
  • saujelės svogūnų laiškų
  • 2 š. sezamų sėklų
  • 2 š. sojos padažo, šlakelio alyvuogių aliejaus, druskos, pipirų

Anties krūtinėlę pabarstykite druska, pipirais, dėkite ant įkaitusio paviršiaus ar griliaus ir kepkite 2 minutes iš abiejų pusių. Kol mėsa ilsisi, visas daržoves pjaustome šiaudeliais. Į gerai įkaitintą keptuvę dedame česnaką, svogūną ir apkepame kelias minutes, dedame supjaustytą anties krūtinėlę, pilame granatų ir sojų padažus, maišome apie minutę. Išėmus antį su svogūnais, į tą pačią keptuvę pilame alyvuogių liejaus ir suberiame likusias daržoves ir kepame kelias minutes su sezamų sėklomis. Garnyrui puikiai tiks keptos bulvės ar laukiniai ryžiai.