Chili Cranberry Sauce

Baravykų ir sūrio pyragėliai

Reikės:

  • 5 lapelių bemielės šaldytos tešlos,
  • 3 vnt. vidutinio dydžio baravykų,
  • 1 mėlynojo svogūno,
  • 200 ml. riebios grietinėlės,
  • gabalėlio brie ar pelėsinio sūrio,
  • 100 ml. balto sauso vyno,
  • BUGA‘s Chili Cranberry padažo,
  • sviesto kepimui,
  • druskos, pipirų.

Svogūną ir baravykus supjaustome griežinėliais, su sviestu apkepame svogūnus, sudedame baravykus, lengvai apkepame ir pilame vyną, beriame druskos, pipirų pagal skonį, supilame grietinėlę ir dar 1 – 2 min. leidžiame pasitroškinti. Atšilusią bemielę tešlą išklojame į formeles ir pakepame orkaitėje 200 C kol pakils. Susiformavusius krepšelius pripildome troškintais vyne ir grietinėlėje baravykais, ant viršaus dedame sūrį ir vėl šauname į orkaitę 5 min. Kai sūris aptirpsta, ištraukiame pyragėlius ir paskaniname spanguolių padažu.

 

 

Baravykų ir sūrio pyragėliai

Reikės:

  • 5 lapelių bemielės šaldytos tešlos,
  • 3 vnt. vidutinio dydžio baravykų,
  • 1 mėlynojo svogūno,
  • 200 ml. riebios grietinėlės,
  • gabalėlio brie ar pelėsinio sūrio,
  • 100 ml. balto sauso vyno,
  • BUGA‘s Chili Cranberry padažo,
  • sviesto kepimui,
  • druskos, pipirų.

Svogūną ir baravykus supjaustome griežinėliais, su sviestu apkepame svogūnus, sudedame baravykus, lengvai apkepame ir pilame vyną, beriame druskos, pipirų pagal skonį, supilame grietinėlę ir dar 1 – 2 min. leidžiame pasitroškinti. Atšilusią bemielę tešlą išklojame į formeles ir pakepame orkaitėje 200 C kol pakils. Susiformavusius krepšelius pripildome troškintais vyne ir grietinėlėje baravykais, ant viršaus dedame sūrį ir vėl šauname į orkaitę 5 min. Kai sūris aptirpsta, ištraukiame pyragėlius ir paskaniname spanguolių padažu.