Rūkytos žuvies sumuštinis
Paruošti žuviai reikės::
Pipirai lygiomis dalimis, druska pagal skonį. Rūkome 80°C temperatūroje 1.5 valandos.
Smulkinti salotiniai svogūnai, majonezas, smulkinti laiškiniai česnakai, vienas svogūnas – vienas šaukštas majonezo. Išmaišome. Kepti pievagrybiai, pomidorų griežinėliai, BUGA’s Mango chutney, paskrudinta focaccia. Šviežiai rūkytą skumbrę, paskrudintos fokačijos pagalba, uždarome tarp svogūnų su majonezu ir mango čatniu.
Rūkytos žuvies sumuštinis
Paruošti žuviai reikės::
Pipirai lygiomis dalimis, druska pagal skonį. Rūkome 80°C temperatūroje 1.5 valandos.
Smulkinti salotiniai svogūnai, majonezas, smulkinti laiškiniai česnakai, vienas svogūnas – vienas šaukštas majonezo. Išmaišome. Kepti pievagrybiai, pomidorų griežinėliai, BUGA’s Mango chutney, paskrudinta focaccia. Šviežiai rūkytą skumbrę, paskrudintos fokačijos pagalba, uždarome tarp svogūnų su majonezu ir mango čatniu.
Rūkytos žuvies sumuštinis
Paruošti žuviai reikės::
Pipirai lygiomis dalimis, druska pagal skonį. Rūkome 80°C temperatūroje 1.5 valandos.
Smulkinti salotiniai svogūnai, majonezas, smulkinti laiškiniai česnakai, vienas svogūnas – vienas šaukštas majonezo. Išmaišome. Kepti pievagrybiai, pomidorų griežinėliai, BUGA’s Mango chutney, paskrudinta focaccia. Šviežiai rūkytą skumbrę, paskrudintos fokačijos pagalba, uždarome tarp svogūnų su majonezu ir mango čatniu.
Rūkytos žuvies sumuštinis
Paruošti žuviai reikės::
Pipirai lygiomis dalimis, druska pagal skonį. Rūkome 80°C temperatūroje 1.5 valandos.
Smulkinti salotiniai svogūnai, majonezas, smulkinti laiškiniai česnakai, vienas svogūnas – vienas šaukštas majonezo. Išmaišome. Kepti pievagrybiai, pomidorų griežinėliai, BUGA’s Mango chutney, paskrudinta focaccia. Šviežiai rūkytą skumbrę, paskrudintos fokačijos pagalba, uždarome tarp svogūnų su majonezu ir mango čatniu.