APIE MUS

BUGA’s padažai – kiekvienam ir visiems

Turime ką pasiūlyti ir mėgstantiems aštrumą, ir trokštantiems egzotikos, ir smaližiams. Nuolat plečiame savo asortimentą.

BUGA’s padažais galite gardinti sriubasglazūruoti BBQ kepsnius, naudoti marinuojant mėsą, patiekti prie sūrių, žuvies ar salotų. Taip pat siūlome ir padažus, padėsiančius pajusti azijietiškąindišką ar portugališką skonį. Savo mėgstamą BUGA’s padažą gali atrasti kiekvienas.

BUGA’s – aukštos kokybės garantas

Esame Lietuvos gamintojai ir tuo didžiuojamės. Dirbame Jums nuo 2012 metų. Siekiame gaminti tik natūralią produkciją, todėl BUGA’s padažai – be dirbtinių dažiklių, skonio ar kvapo stipriklių! Sudėtyje nėra glitimo, GMO produktų ir laktozės.

BUGA’s padažai pagaminti iš aukščiausios kokybės žaliavų. Visų BUGA’s padažų ingredientai – maltos šviežios aitriosios ir saldžiosios vengriškos paprikos.

Paprikos – vienos plačiausiai paplitusių daržovių visame pasaulyje. Yra be galo daug jų rūšių – skirtingų formų, spalvų, dydžių, aitrumo ir, be abejo, skonių. Mūsų naudojamos vengriškos paprikos laikomos vienomis kokybiškiausių. Šios paprikos auginamos ypač derlingame Dunojaus slėnyje, dar vadinamame “Paprikų Rojumi”. Savo ryškia spalva, aromatu bei skoniu jos lenkia daugelį savo “kolegų” iš viso pasaulio.

Kiekvienais metais BUGA’s fabrikas audituojamas. Mums suteiktas tarptautinis BRC maisto kokybės ir saugos sertifikatas, teikiantis pripažinimą bei pranašumą tiek vidaus, tiek pasaulio rinkose.

Išlaikome ir nuolat tobuliname gamybos standartus, produkto ir proceso kontrolę bei higienos normas. BUGA’s padažai žinomi ir mėgstami tiek Lietuvoje, tiek užsienyje.